Rick van Riel

Hallo! Mijn naam is Rick, eigenaar van Van Riel Projects.

Mijn verhaal begint op 14 jarige leeftijd. Als kind waren er twee dingen die mij bijzonder interesseerde. Allereerst was ik altijd bezig met het maken van van-alles-en-nog-wat. Daarnaast had ik een grote fascinatie voor De Efteling. Deze combinatie zorgde ervoor dat ik op zeer jonge leeftijd begon met het bouwen van zeer gedetailleerde maquettes van Efteling attracties. Dit werd voor mij het begin van heel veel meer… 

Naarmate ik ouder werd, werd het werk wat ik maakte ook steeds professioneler. In 2017 startte ik mijn eigen bedrijf, Van Riel Projects. Sindsdien houd ik mij dagelijks bezig met het realiseren van de meest uiteenlopende projecten.

Het vastbijten in technische uitdagingen, nooit twee keer hetzelfde willen maken en de lat steeds iets hoger leggen zijn eigenschappen die mij zullen kenmerken. Waar technische vaardigheden voor mij de basis zijn, combineer ik deze het allerliefst met een flinke dosis creativiteit, verbeeldingskracht en inlevingsvermogen. 

Projecten realiseren die naast een functionele toepassing, in staat zijn om mensen te verwonderen, te plezieren of te emotioneren. Kortom, projecten waar een ziel in zit. Dit is wat mij als kind geïnspireerd heeft, dit is wat mensen bij blijf en dit is hetgeen wat ik het allerliefste doe!